Werken bij

Werken bij

Computerhulp aan huis op Schouwen-Duiveland

Werken bij Computerhulp Schouwen

Computerhulp Schouwen biedt hulp bij computer gerelateerde vraagstukken, zoals trage laptops, problemen met internet en het installeren van een printer.
Bij Computerhulp Schouwen geven wij jou de mogelijkheid om in jouw eigen omgeving en op de momenten dat het jou uitkomt, onze klanten thuis te helpen met al hun computer gerelateerde problemen.
Dus wil jij een flexibele bijbaan waar jij je eigen tijd kunt indelen, kunt doen wat je leuk vind en mensen ontzettend blij maakt? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet!

Vacatures

Computerhulp (15+)

Omgeving Haamstede
Wij zijn op zoek naar iemand van minimaal 15 jaar en woont in omgeving Haamstede. Je biedt vaak hulp aan, aan onze klanten in omgeving Westhoek. Beschikbaarheid: 5-10 uur per week.

Computerhulp (15+)

Oosterland/Nieuwerkerk
Wij zijn op zoek naar iemand van minimaal 15 jaar en woont in Oosterland of Nieuwerkerk. Je biedt vaak hulp aan, aan onze klanten in Nieuwerkerk en Oosterland. Beschikbaarheid: minimaal twee uur per week.

Computerhulp (15+)

Schouwen-Duiveland
Wij zijn altijd op zoek naar collega's die onze klanten kunnen helpen op Schouwen-Duiveland. Lijkt het je leuk? Neem gerust contact op! Beschikbaarheid: 5-10 uur per week.

Interesse en wil je meer weten?