Werken bij

Werken bij

Computerhulp aan huis op Schouwen-Duiveland

Werken bij Computerhulp Schouwen

Computerhulp Schouwen biedt hulp bij computer gerelateerde vraagstukken, zoals trage laptops, problemen met internet en het installeren van een printer.
Bij Computerhulp Schouwen geven wij jou de mogelijkheid om in jouw eigen omgeving en op de momenten dat het jou uitkomt, onze klanten thuis te helpen met al hun computer gerelateerde problemen.
Dus wil jij een flexibele bijbaan waar jij je eigen tijd kunt indelen, kunt doen wat je leuk vind en mensen ontzettend blij maakt? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet!

Vacatures

Computerhulp (16+)

Omgeving Zierikzee
Wij zijn op zoek naar iemand van minimaal 16 jaar en woont in Zierikzee. Je biedt vaak hulp aan, aan onze klanten in de omgeving van Zierikzee. Beschikbaarheid: minimaal twee uur per week.

Computerhulp (16+)

Bruinisse
Wij zijn op zoek naar iemand van minimaal 16 jaar en woont in Bruinisse. Je biedt vaak hulp aan, aan onze klanten in Bruinisse (en omgeving). Beschikbaarheid: minimaal twee uur per week.

Computerhulp (16+)

Omgeving Haamstede
Wij zijn op zoek naar iemand van minimaal 16 jaar en woont in omgeving Haamstede. Je biedt vaak hulp aan, aan onze klanten in omgeving Westhoek. Beschikbaarheid: 5-10 uur per week.

Interesse en wil je meer weten?