Nu ook bereikbaar via Whatsapp: (0111) 23 01 23

Televisie

Televisie

Computerhulp bij u thuis op Schouwen-Duiveland!

Dé oplossing voor al uw televisie problemen

Wij zijn Computerhulp Schouwen en wij helpen u bij het oplossen van alle problemen met uw televisie op Schouwen-Duiveland.

U kijkt ongetwijfeld wekelijks, al dan niet dagelijks, televisie. Lekker ’s avonds voor de televisie het journaal of uw favoriete programma’s bekijken. Dit is ontzettend fijn, totdat de tv het niet meer doet. Dit kan te maken hebben met het veranderen van een abonnement of dit zou uit het niets kunnen komen. Wij begrijpen dat u dit vervelend vindt en komen u graag tegemoet! De studenten van Computerhulp Schouwen komen graag bij u thuis deze problemen oplossen, zodat u het internet weer zonder problemen kunt gebruiken!
3
Jaar ervaring
7
voorrijkosten
150 +
Tevreden klanten

De meest voorkomende problemen

Icoon: Televisie scherm

(Smart-)tv installeren

Het installeren van een (nieuwe) televisie is vaak een hele klus. Eerst moet je ervoor zorgen dat de televisie ontvangst heeft en daarna moet deze nog ingesteld worden.
Icoon: Vier strepen waaruit blijkt dat er geen verbinding is

Geen ontvangst

Zwart scherm. Uit het niets heeft u opeens geen beeld. De televisie heeft blijkbaar geen ontvangst meer en u kunt uw programma’s niet meer bekijken. Hoe valt dit op te lossen?
Icoon: Usb aansluiting

Extern apparaat

Tegenwoordig geeft de televisie ook de mogelijkheid om foto’s op het beeldscherm te bekijken door een extern apparaat, zoals een laptop te laten verbinden met de televisie.

Maak nu een afspraak en voorkom nog meer frustraties

Wij streven naar 100% klanttevredenheid

Langzame laptops, kapotte printers & niet werkend internet zijn veelvoorkomende problemen. Het meest frustrerende eraan: waar begin je? Handleiding? Het internet? Misschien leer je er zelfs mee leven. De laptop is nou eenmaal langzaam en het internet valt er wel eens uit. Maar wees nou eens eerlijk: dit hoort niet, toch? Kunt u zich voorstellen hoe het is om deze problemen nooit meer te hebben? Een belletje en het probleem wordt binnen enkele dagen opgelost. Te mooi voor woorden? Nou echt niet! De studenten van Computerhulp Schouwen helpen u er graag mee!

computer-student-aan-huis

Tarieven

Apparaat aanschaffen
25
  • €10 servicekosten
  • €15 installatiekosten
  • Twee jaar garantie
Popular Choice
Afspraak aan huis
7
50
  • €7,50 per kwartier
  • Lage voorrijkosten
  • Niet tevreden? Geld terug!*
Computer APK
20
  • €20 per APK
  • Lage voorrijkosten
  • Niet tevreden? Geld terug!*

Waarom zou u voor ons kiezen?

Niet tevreden? Geld terug!
Wij streven naar 100% klanttevredenheid, omdat wij willen dat onze klanten geen computer problemen meer ervaring. Mocht u dus niet tevreden zijn met het resultaat, neem even contact met op ons en dan zorgen wij ervoor dat u uw geld terug krijgt.
Mogelijkheid tot annuleren
Heeft u een afspraak gemaakt, maar komt het niet uit of is het probleem al opgelost? Dit is natuurlijk geen probleem! U zit bij ons helemaal nergens aan vast en kan op elk moment annuleren. Wel zouden we het fijn vinden als u dit minimaal drie uur van te voren telefonisch meldt.
Gunstig tarief
Omdat Computerhulp Schouwen grotendeels uit studenten bestaat, profiteert u van gunstige studenten tarieven. Daarnaast zijn dit lokale studenten en hierdoor rekenen wij dus geen voorrijkosten.
Ruim 100 mensen waren u voor
De afgelopen jaren maken wij al ruim honderd inwoners van Schouwen-Duiveland gelukkig door hen te helpen met al hun computer gerelateerde problemen. Onze klanten beoordelen ons zelfs met een 4.8 uit 5!

Veelgestelde vragen

Ik heb een heel tv-pakket gekregen. Hoe krijg ik dit werkend?
Begrijpelijk dat u met deze vraag komt. Waarschijnlijk ziet u door de bomen het bos niet meer. Geen paniek! Neem even contact met ons op en wij komen graag bij u langs om alles te installeren.
Ik ben niet tevreden. Wat nu?
Dit kan gebeuren, helaas. Als het ons niet lukt om het probleem op te lossen, dan hoeft u simpelweg niet te betalen. De voorrijkosten brengen wij wel in rekening, aangezien deze kosten gemaakt hebben. Het kan ook zo zijn dat u achteraf niet tevreden bent. Misschien leek het alsof wij u geholpen hadden, maar kwam het probleem terug. Wanneer dit het geval is, dan vragen wij u om contact met ons op te nemen. Wij lossen het vervolgens op met gratis een nieuwe afspraak of we storten het bedrag van de vorige afspraak terug.
Kan ik mijn afspraak nog annuleren?
Ja hoor, dit kan! Het kan natuurlijk voorkomen dat u opeens iets anders moet doen. Geen probleem. Wij zouden het wel fijn vinden als u dit uiterst een uur voor de afspraak (telefonisch) meldt.

Wat zeggen anderen over ons?