Nu ook bereikbaar via Whatsapp: (0111) 23 01 23

Telefoon

Telefoon

Computerhulp bij u thuis op Schouwen-Duiveland!

Dé oplossing voor al uw smartphone problemen

Wij zijn Computerhulp Schouwen en wij helpen u bij het oplossen van alle problemen met uw telefoon op Schouwen-Duiveland.

Een smartphone: hartstikke handig, maar het blijft een lastig apparaat. De ene keer is die weer traag, de andere keer lukt het versturen van een mailtje weer niet en weer een andere keer is het geheugen weer vol. Dit soort problemen komen vaak voor en kunnen voor flink wat irritaties zorgen. Wij begrijpen dat u dit ontzettend vervelend vindt en komen u graag tegemoet! De studenten van Computerhulp Schouwen komen graag bij u thuis deze problemen oplossen, zodat u de computer weer zonder problemen kunt gebruiken!
3
Jaar ervaring
7
voorrijkosten
150 +
Tevreden klanten

De meest voorkomende problemen

Icoon: Wifi logo met daarin een streep

Internet werkt niet

Zonder toegang tot het internet kunt u bijna niets met uw telefoon doen. WhatsApp, Facebook, maar ook uw mail bekijken wordt onmogelijk.
Icoon: Een cirkel met daarin 60% groen en 40% rood

Geheugen vol

Op elk apparaat is er een beperkte hoeveelheid opslag beschikbaar. Zo ook op uw telefoon. Dit kan vaak tot frustraties leiden.
Icoon: Tekening van instellingen logo

Telefoon installatie

U heeft een nieuwe telefoon, gefeliciteerd! En nu? Overal worden inloggegevens gevraagd en de apps die u nodig heeft zijn nergens te vinden.
Icoon: Een harde schijf

Back-up maken

Uw telefoon staat vol met waardevolle foto’s die u niet wilt verliezen. Het zou zonde zijn als uw telefoon het opeens begeeft en uw foto's weg zijn, toch?
Icoon: Drie telefoons

Gegevens overzetten

Het overzetten van foto’s van uw telefoon naar een ander apparaat kan zo zijn voordelen hebben. Het bespaart ruimte of het maken van een fotoboek wordt makkelijker.
email-icon-100

E-mail instellen

Het installeren van uw e-mail lijkt heel gemakkelijk, maar regelmatig komen de termen POP, IMAP & SMTP langs. Wat betekent dit allemaal?

Maak nu een afspraak en voorkom nog meer frustraties

Wij streven naar 100% klanttevredenheid

Langzame laptops, kapotte printers & niet werkend internet zijn veelvoorkomende problemen. Het meest frustrerende eraan: waar begin je? Handleiding? Het internet? Misschien leer je er zelfs mee leven. De laptop is nou eenmaal langzaam en het internet valt er wel eens uit. Maar wees nou eens eerlijk: dit hoort niet, toch? Kunt u zich voorstellen hoe het is om deze problemen nooit meer te hebben? Een belletje en het probleem wordt binnen enkele dagen opgelost. Te mooi voor woorden? Nou echt niet! De studenten van Computerhulp Schouwen helpen u er graag mee!

computer-student-aan-huis

Tarieven

Apparaat aanschaffen
25
  • €10 servicekosten
  • €15 installatiekosten
  • Twee jaar garantie
Popular Choice
Afspraak aan huis
7
50
  • €7,50 per kwartier
  • Lage voorrijkosten
  • Niet tevreden? Geld terug!*
Computer APK
20
  • €20 per APK
  • Lage voorrijkosten
  • Niet tevreden? Geld terug!*

Waarom zou u voor ons kiezen?

Niet tevreden? Geld terug!
Wij streven naar 100% klanttevredenheid, omdat wij willen dat onze klanten geen computer problemen meer ervaring. Mocht u dus niet tevreden zijn met het resultaat, neem even contact met op ons en dan zorgen wij ervoor dat u uw geld terug krijgt.
Mogelijkheid tot annuleren
Heeft u een afspraak gemaakt, maar komt het niet uit of is het probleem al opgelost? Dit is natuurlijk geen probleem! U zit bij ons helemaal nergens aan vast en kan op elk moment annuleren. Wel zouden we het fijn vinden als u dit minimaal drie uur van te voren telefonisch meldt.
Gunstig tarief
Omdat Computerhulp Schouwen grotendeels uit studenten bestaat, profiteert u van gunstige studenten tarieven. Daarnaast zijn dit lokale studenten en hierdoor rekenen wij dus geen voorrijkosten.
Ruim 100 mensen waren u voor
De afgelopen jaren maken wij al ruim honderd inwoners van Schouwen-Duiveland gelukkig door hen te helpen met al hun computer gerelateerde problemen. Onze klanten beoordelen ons zelfs met een 4.8 uit 5!

Veelgestelde vragen

Moet ik met de telefoon bij jullie langskomen?
Nee hoor! Nadat er een afspraak gemaakt is komen wij op het door u aangegeven tijdstip bij u langs om de problemen op te lossen.
Ik ben niet tevreden. Wat nu?
Dit kan gebeuren, helaas. Als het ons niet lukt om het probleem op te lossen, dan hoeft u simpelweg niet te betalen. De voorrijkosten brengen wij wel in rekening, aangezien deze kosten gemaakt hebben. Het kan ook zo zijn dat u achteraf niet tevreden bent. Misschien leek het alsof wij u geholpen hadden, maar kwam het probleem terug. Wanneer dit het geval is, dan vragen wij u om contact met ons op te nemen. Wij lossen het vervolgens op met gratis een nieuwe afspraak of we storten het bedrag van de vorige afspraak terug.
Kan ik mijn afspraak nog annuleren?
Ja hoor, dit kan! Het kan natuurlijk voorkomen dat u opeens iets anders moet doen. Geen probleem. Wij zouden het wel fijn vinden als u dit uiterst een uur voor de afspraak (telefonisch) meldt.

Wat zeggen anderen over ons?