Nu ook bereikbaar via Whatsapp: (0111) 23 01 23

Telefoon

Telefoon

Computerhulp bij u thuis op Schouwen-Duiveland!

Dé oplossing voor al uw smartphone problemen

Wij zijn Computerhulp Schouwen en wij helpen u bij het oplossen van alle problemen met uw telefoon op Schouwen-Duiveland.

Een smartphone: hartstikke handig, maar het blijft een lastig apparaat. De ene keer is die weer traag, de andere keer lukt het versturen van een mailtje weer niet en weer een andere keer is het geheugen weer vol. Dit soort problemen komen vaak voor en kunnen voor flink wat irritaties zorgen. Wij begrijpen dat u dit ontzettend vervelend vindt en komen u graag tegemoet! De studenten van Computerhulp Schouwen komen graag bij u thuis deze problemen oplossen, zodat u de computer weer zonder problemen kunt gebruiken!
2
Jaar ervaring
100 +
Tevreden klanten
7
Dagen open

De meest voorkomende problemen

Icoon: Wifi logo met daarin een streep

Internet werkt niet

Zonder toegang tot het internet kunt u bijna niets met uw telefoon doen. WhatsApp, Facebook, maar ook uw mail bekijken wordt onmogelijk.
Icoon: Een cirkel met daarin 60% groen en 40% rood

Geheugen vol

Op elk apparaat is er een beperkte hoeveelheid opslag beschikbaar. Zo ook op uw telefoon. Dit kan vaak tot frustraties leiden.
Icoon: Tekening van instellingen logo

Telefoon installatie

U heeft een nieuwe telefoon, gefeliciteerd! En nu? Overal worden inloggegevens gevraagd en de apps die u nodig heeft zijn nergens te vinden.
Icoon: Een harde schijf

Back-up maken

Uw telefoon staat vol met waardevolle foto’s die u niet wilt verliezen. Het zou zonde zijn als uw telefoon het opeens begeeft en uw foto's weg zijn, toch?
Icoon: Drie telefoons

Gegevens overzetten

Het overzetten van foto’s van uw telefoon naar een ander apparaat kan zo zijn voordelen hebben. Het bespaart ruimte of het maken van een fotoboek wordt makkelijker.
email-icon-100

E-mail instellen

Het installeren van uw e-mail lijkt heel gemakkelijk, maar regelmatig komen de termen POP, IMAP & SMTP langs. Wat betekent dit allemaal?

Maak nu een afspraak en voorkom nog meer frustraties

Wij streven naar 100% klanttevredenheid

Langzame laptops, kapotte printers & niet werkend internet zijn veelvoorkomende problemen. Het meest frustrerende eraan: waar begin je? Handleiding? Het internet? Misschien leer je er zelfs mee leven. De laptop is nou eenmaal langzaam en het internet valt er wel eens uit. Maar wees nou eens eerlijk: dit hoort niet, toch? Kunt u zich voorstellen hoe het is om deze problemen nooit meer te hebben? Een belletje en het probleem wordt binnen enkele dagen opgelost. Te mooi voor woorden? Nou echt niet! De studenten van Computerhulp Schouwen helpen u er graag mee!

Binnen 24 uur een afspraak gepland
Ruim 100 mensen waren u voor
Problemen binnen een mum van tijd opgelost
Niet tevreden? Geld terug!

Veelgestelde vragen

Moet ik met de telefoon bij jullie langskomen?
Nee hoor! Nadat er een afspraak gemaakt is komen wij op het door u aangegeven tijdstip bij u langs om de problemen op te lossen.
Ik ben niet tevreden. Wat nu?
Dit kan gebeuren, helaas. Als het ons niet lukt om het probleem op te lossen, dan hoeft u simpelweg niet te betalen. De voorrijkosten brengen wij wel in rekening, aangezien deze kosten gemaakt hebben. Het kan ook zo zijn dat u achteraf niet tevreden bent. Misschien leek het alsof wij u geholpen hadden, maar kwam het probleem terug. Wanneer dit het geval is, dan vragen wij u om contact met ons op te nemen. Wij lossen het vervolgens op met gratis een nieuwe afspraak of we storten het bedrag van de vorige afspraak terug.
Kan ik mijn afspraak nog annuleren?
Ja hoor, dit kan! Het kan natuurlijk voorkomen dat u opeens iets anders moet doen. Geen probleem. Wij zouden het wel fijn vinden als u dit uiterst een uur voor de afspraak (telefonisch) meldt.

Wat zeggen anderen over ons?