Nu ook bereikbaar via Whatsapp: (0111) 23 01 23

Tablet

Tablet

Computerhulp bij u thuis op Schouwen-Duiveland!

Dé oplossing voor al uw tablet problemen

Wij zijn Computerhulp Schouwen en wij helpen u bij het oplossen van alle problemen met uw tablet op Schouwen-Duiveland.

Een tablet (of iPad): groter dan een telefoon, maar kleiner dan een laptop. U kunt met de tablet op schoot op de bank zitten, u kunt er mee aan de keukentafel zitten en u kunt er zelfs onderweg online de krant mee lezen. Eigenlijk een hartstikke mooi apparaat, alleen de ene keer is die weer traag, de andere keer lukt het versturen van een mailtje weer niet en weer een andere keer is het geheugen weer vol. Dit soort problemen komen vaak voor en kunnen voor flink wat irritaties zorgen. Wij begrijpen dat u dit ontzettend vervelend vindt en komen u graag tegemoet! De studenten van Computerhulp Schouwen komen graag bij u thuis deze problemen oplossen, zodat u de tablet weer zonder problemen kunt gebruiken!
3
Jaar ervaring
7
voorrijkosten
150 +
Tevreden klanten

De meest voorkomende problemen

email-icon-100

Mail werkt niet

Het kan zo zijn dat de mail niet goed staat ingesteld of dat de e-mail provider (zoals Zeelandnet of KPN) het systeem heeft veranderd.
Icoon: Wifi logo

Internet werkt niet

Zonder internetverbinding kunt u bijna niets met de tablet. U kunt geen mails bekijken, niet op het internet en ook Facebook werkt niet meer.
Icoon: Tekening van instellingen logo

Tablet installatie

U heeft een nieuwe tablet, en nu? Er moeten apps geïnstalleerd worden, het internet moet geconfigureerd worden en er moet nog een hoop gebeuren. Waar te beginnen?
Icoon: Logo van App Store van Apple

Apps installeren

De apps zijn de programma's op de tablet. Dankzij deze apps is het gebruik van de tablet ontzettend gebruiksvriendelijk. Maar hoe installeer je deze?
Icoon: Logo van Apple

Apple ID vergeten

Apple heeft het ontzettend moeilijk gemaakt om uw Apple ID weer terug te krijgen. De reden dat Apple dit zo moeilijk maakt, heeft te maken met beveiligingsredenen.
Icoon: Een harde schijf

Back-up maken

Uw tablet staat vol met waardevolle foto's die u niet wilt verliezen. Toch kan het zo zijn dat de tablet het opeens begeeft. Op zo'n moment wilt u niet alle foto's verliezen, toch?

Maak nu een afspraak en voorkom nog meer frustraties

Wij streven naar 100% klanttevredenheid

Langzame laptops, kapotte printers & niet werkend internet zijn veelvoorkomende problemen. Het meest frustrerende eraan: waar begin je? Handleiding? Het internet? Misschien leer je er zelfs mee leven. De laptop is nou eenmaal langzaam en het internet valt er wel eens uit. Maar wees nou eens eerlijk: dit hoort niet, toch? Kunt u zich voorstellen hoe het is om deze problemen nooit meer te hebben? Een belletje en het probleem wordt binnen enkele dagen opgelost. Te mooi voor woorden? Nou echt niet! De iPad hulp van Computerhulp Schouwen zorgt ervoor dat u geen tablet problemen meer ervaart.

computer-student-aan-huis

Tarieven

Apparaat aanschaffen
25
  • €10 servicekosten
  • €15 installatiekosten
  • Twee jaar garantie
Popular Choice
Afspraak aan huis
7
50
  • €7,50 per kwartier
  • Lage voorrijkosten
  • Niet tevreden? Geld terug!*
Computer APK
20
  • €20 per APK
  • Lage voorrijkosten
  • Niet tevreden? Geld terug!*

Waarom zou u voor ons kiezen?

Niet tevreden? Geld terug!
Wij streven naar 100% klanttevredenheid, omdat wij willen dat onze klanten geen computer problemen meer ervaring. Mocht u dus niet tevreden zijn met het resultaat, neem even contact met op ons en dan zorgen wij ervoor dat u uw geld terug krijgt.
Mogelijkheid tot annuleren
Heeft u een afspraak gemaakt, maar komt het niet uit of is het probleem al opgelost? Dit is natuurlijk geen probleem! U zit bij ons helemaal nergens aan vast en kan op elk moment annuleren. Wel zouden we het fijn vinden als u dit minimaal drie uur van te voren telefonisch meldt.
Gunstig tarief
Omdat Computerhulp Schouwen grotendeels uit studenten bestaat, profiteert u van gunstige studenten tarieven. Daarnaast zijn dit lokale studenten en hierdoor rekenen wij dus geen voorrijkosten.
Ruim 100 mensen waren u voor
De afgelopen jaren maken wij al ruim honderd inwoners van Schouwen-Duiveland gelukkig door hen te helpen met al hun computer gerelateerde problemen. Onze klanten beoordelen ons zelfs met een 4.8 uit 5!

Veelgestelde vragen

Moet ik met de tablet langskomen?
Nee hoor! Nadat er een afspraak gemaakt is komen wij op het door u aangegeven tijdstip bij u langs om de problemen op te lossen.
Ik ben niet tevreden. Wat nu?
Dit kan gebeuren, helaas. Als het ons niet lukt om het probleem op te lossen, dan hoeft u simpelweg niet te betalen. De voorrijkosten brengen wij wel in rekening, aangezien deze kosten gemaakt hebben. Het kan ook zo zijn dat u achteraf niet tevreden bent. Misschien leek het alsof wij u geholpen hadden, maar kwam het probleem terug. Wanneer dit het geval is, dan vragen wij u om contact met ons op te nemen. Wij lossen het vervolgens op met gratis een nieuwe afspraak of we storten het bedrag van de vorige afspraak terug.
Kan ik mijn afspraak nog annuleren?
Ja hoor, dit kan! Het kan natuurlijk voorkomen dat u opeens iets anders moet doen. Geen probleem. Wij zouden het wel fijn vinden als u dit uiterst een uur voor de afspraak (telefonisch) meldt.

Wat zeggen anderen over ons?