Nu ook bereikbaar via Whatsapp: (0111) 23 01 23

Printer

Printer

Computerhulp bij u thuis op Schouwen-Duiveland!

Dé oplossing voor al uw printer problemen

Wij zijn Computerhulp Schouwen en wij helpen u bij het oplossen van alle problemen met uw computer op Schouwen-Duiveland.

Soms kunnen we niet met ze, maar ook niet zonder ze: printers. Ze werken vaak heel fijn, maar af en toe doen ze de raarste dingen. Een printer kan een scala aan problemen veroorzaken. Vaak is het erg frustrerend, aangezien de meestal niets aangeeft. Wij begrijpen dat u dit ontzettend vervelend vindt en komen u graag tegemoet! De studenten van Computerhulp Schouwen komen graag bij u thuis deze problemen oplossen, zodat u de printer weer zonder problemen kunt gebruiken!
2
Jaar ervaring
100 +
Tevreden klanten
7
Dagen open

De meest voorkomende problemen

Icoon: Printer met een uitroepteken

Papier loopt vast

Papierstoringen behoren tot een van de meest voorkomende printer problemen. Op zo'n moment is de printer zelf niet meer in staat om het probleem op te lossen.
Icoon: gevarendriehoek

Print niet meer

Het kan ook voorkomen dat de printer niet meer wilt printen. U klikt op afdrukken en vervolgens nog een keer op afdrukken, maar de printer reageert niet meer.
Icoon: Tekening van instellingen logo

Printer installatie

Het kan ook voorkomen dat de printer simpelweg niet meer print. U klikt op afdrukken, doet het nogmaals, maar de printer luistert niet en wilt niet meer printen.
Icoon: Wifi logo

Verbinden met wifi

Dankzij wifi kan u draadloos vanaf uw telefoon of tablet printen. Ontzettend fijn om vanaf de bank wat foto's af te drukken. Toch werkt dit af en toe niet.
Icoon: Geen internetverbinding

Printer offline

De printer is verbonden met de wifi, alleen geeft aan dat deze offline is. Dit kan een probleem bij uw printer zijn, maar vaak ligt het aan het internet.
Icoon: Duimpje naar beneden

Slechte kwaliteit foto's

De foto's die u vanaf uw tablet of laptop wilt printen zien er niet meer uit. De inkt kan op zijn, maar het komt regelmatig voor dat er andere dingen aan de hand zijn.

Maak nu een afspraak en voorkom nog meer frustraties

Wij streven naar 100% klanttevredenheid

Langzame laptops, kapotte printers & niet werkend internet zijn veelvoorkomende problemen. Het meest frustrerende eraan: waar begin je? Handleiding? Het internet? Misschien leer je er zelfs mee leven. De laptop is nou eenmaal langzaam en het internet valt er wel eens uit. Maar wees nou eens eerlijk: dit hoort niet, toch? Kunt u zich voorstellen hoe het is om deze problemen nooit meer te hebben? Een belletje en het probleem wordt binnen enkele dagen opgelost. Te mooi voor woorden? Nou echt niet! De studenten van Computerhulp Schouwen helpen u er graag mee!

computer-student-aan-huis

Veelgestelde vragen

De printer doet niets meer, wat nu?
Wat vervelend! Het is lastig om te bepalen wat er aan de hand is. Om de printer direct als kapot te bestempelen is vaak te snel. Laat een van onze specialisten er naar kijken en wellicht kunnen wij wat voor u betekenen.
Ik ben niet tevreden. Wat nu?
Dit kan gebeuren, helaas. Als het ons niet lukt om het probleem op te lossen, dan hoeft u simpelweg niet te betalen. De voorrijkosten brengen wij wel in rekening, aangezien deze kosten gemaakt hebben. Het kan ook zo zijn dat u achteraf niet tevreden bent. Misschien leek het alsof wij u geholpen hadden, maar kwam het probleem terug. Wanneer dit het geval is, dan vragen wij u om contact met ons op te nemen. Wij lossen het vervolgens op met gratis een nieuwe afspraak of we storten het bedrag van de vorige afspraak terug.
Kan ik mijn afspraak nog annuleren?
Ja hoor, dit kan! Het kan natuurlijk voorkomen dat u opeens iets anders moet doen. Geen probleem. Wij zouden het wel fijn vinden als u dit uiterst een uur voor de afspraak (telefonisch) meldt.

Wat zeggen anderen over ons?