Nu ook bereikbaar via Whatsapp: (0111) 23 01 23

Laptop sneller maken

Laptop sneller maken

Computerhulp bij u thuis op Schouwen-Duiveland!

Laptop laten versnellen

Wij helpen u bij het sneller maken van uw laptop op Schouwen-Duiveland.

Een laptop wordt na verloop van tijd steeds trager. Dit komt bijvoorbeeld door de leeftijd van de computer, maar dit komt ook doordat de computer een hoop onnodige bestanden op slaat. U wilt vast graag uw laptop sneller maken, zodat u minder lang hoeft te wachten bij bijvoorbeeld het opstarten. Begrijpelijk! Daarom komen de studenten van Computerhulp Schouwen graag bij u thuis langs uw laptop te versnellen.
3
Jaar ervaring
7
voorrijkosten
150 +
Tevreden klanten

Uw laptop sneller maken in drie stappen

Opschonen
In de loop van de tijd komen er een hoop onnodige bestanden en programma’s op uw laptop staan. Ook schonen wij uw internet browser op, omdat deze een hoop dingen opslaat die niet van belang zijn.
Opstartproces
Bij het opstarten van uw laptop worden er veel programma’s opgestart die niet nodig zijn. Hierdoor duurt het opstarten vaak lang. Wij verhelpen dit door een aantal aanpassingen in het opstartproces te doen.
Bijwerken
Veel onderdelen op uw laptop vragen regelmatig om een update, zoals het besturingssysteem en (stuur)programma’s. Deze moeten met enige regelmaat bijgewerkt worden.

Mijn laptop is traag

Herkenbaar: uw laptop is traag en bijna niet meer te gebruiken. Het opstarten duurt ontzettend lang en even snel een mailtje sturen zit er ook niet meer in. U gebruikt de laptop wellicht niet zo heel erg intensief en vindt het daarom onnodig om een nieuwe aan te schaffen. Gelijk heeft u, want dit is totaal niet nodig. Natuurlijk wordt de laptop steeds langzamer in de loop van de tijd, maar dit heeft niet altijd te maken met de apparatuur. Vaak slaat de laptop een hoop bestanden en gegevens op die onnodig zijn en ervoor zorgen dat uw laptop traag wordt. Maar ja, waar zijn deze bestanden en gegevens te vinden? Begrijpelijk dat u dit niet weet en daarom helpt Computerhulp Schouwen u graag om van uw trage computer af te komen. Onze gespecialiseerde IT-studenten op Schouwen-Duiveland komen graag bij u thuis langs om de laptop weer te versnellen.

Wij streven naar 100% klanttevredenheid

Langzame laptops, kapotte printers & niet werkend internet zijn veelvoorkomende problemen. Het meest frustrerende eraan: waar begin je? Handleiding? Het internet? Misschien leer je er zelfs mee leven. De laptop is nou eenmaal langzaam en het internet valt er wel eens uit. Maar wees nou eens eerlijk: dit hoort niet, toch? Kunt u zich voorstellen hoe het is om deze problemen nooit meer te hebben? Een belletje en het probleem wordt binnen enkele dagen opgelost. Te mooi voor woorden? Nou echt niet! De studenten van Computerhulp Schouwen helpen u er graag mee!

computer-student-aan-huis

Veelgestelde vragen

Moet ik met de laptop langskomen?
Nee hoor! Nadat er een afspraak gemaakt is komen wij op het door u aangegeven tijdstip bij u langs om de problemen op te lossen.
Ik ben niet tevreden. Wat nu?
Dit kan gebeuren, helaas. Als het ons niet lukt om het probleem op te lossen, dan hoeft u simpelweg niet te betalen. De voorrijkosten brengen wij wel in rekening, aangezien deze kosten gemaakt hebben. Het kan ook zo zijn dat u achteraf niet tevreden bent. Misschien leek het alsof wij u geholpen hadden, maar kwam het probleem terug. Wanneer dit het geval is, dan vragen wij u om contact met ons op te nemen. Wij lossen het vervolgens op met gratis een nieuwe afspraak of we storten het bedrag van de vorige afspraak terug.
Kan ik mijn afspraak nog annuleren?
Ja hoor, dit kan! Het kan natuurlijk voorkomen dat u opeens iets anders moet doen. Geen probleem. Wij zouden het wel fijn vinden als u dit uiterst een uur voor de afspraak (telefonisch) meldt.

Wat zeggen anderen over ons?