Nu ook bereikbaar via Whatsapp: (0111) 23 01 23

Internet

Internet

Computerhulp bij u thuis op Schouwen-Duiveland!

Dé oplossing voor al uw internet problemen

Wij zijn Computerhulp Schouwen en wij helpen u bij het oplossen van alle problemen met uw internet op Schouwen-Duiveland.

Internet is niet meer weg te denken. Door het internet is het mogelijk om op elk moment te communiceren met wie u wilt. Maar het is en blijft techniek. Techniek is uw grootste vriend als het meewerkt, maar uw grootste vijand als het niet meewerkt. Traag en niet werkend internet kan veel frustratie veroorzaken. Wij begrijpen dat u dit ontzettend vervelend vindt en komen u graag tegemoet! De studenten van Computerhulp Schouwen komen graag bij u thuis deze problemen oplossen, zodat u het internet weer zonder problemen kunt gebruiken!
3
Jaar ervaring
7
voorrijkosten
150 +
Tevreden klanten

De meest voorkomende problemen

Icoon: Een stekker wordt aangesloten

Internet aansluiten

Het instellen van nieuw internet valt vaak vies tegen. De handleiding heeft het over een modem, router en andere ingewikkelde termen. Waar te beginnen?
Icoon: Laat zien dat verbinding zwak is

Slechte verbinding

Geen verbinding op bepaalde plekken in het huis, waardoor u altijd aan de keukentafel moet zitten? Vaak is dit op te lossen door het veranderen van bepaalde instellingen.
Icoon: Een langzaam wandelend persoon

Traag internet

Langzaam internet is ontzettend frustrerend. Het kan zijn dat u verouderd internet heeft of dat er een probleem is bij de instellingen van het internet.
Icoon: Wifi logo met daarin een streep

Geen internet

Er kunnen 1001 redenen zijn dat u geen internet heeft. Het zoeken naar een oplossing kan soms als zoeken naar een speld in een hooiberg voelen.
Icoon: Een huis met daarin het logo van instellingen

Apparaten aansluiten

Tegenwoordig kunt u verschillende apparaten met de Wifi verbinden, zoals de TV of de printer. Toch is dit nog erg lastig en lijkt het vaak onmogelijk.
Icoon: Een slot met daarop een vraagteken

Wachtwoord vergeten

Door middel van een wachtwoord kunt u verbinding maken met de Wifi in uw huis. Maar wat nu als u het wachtwoord niet meer weet? Verbinding maken lukt niet.

Maak nu een afspraak en voorkom nog meer frustraties

Wij streven naar 100% klanttevredenheid

Langzame laptops, kapotte printers & niet werkend internet zijn veelvoorkomende problemen. Het meest frustrerende eraan: waar begin je? Handleiding? Het internet? Misschien leer je er zelfs mee leven. De laptop is nou eenmaal langzaam en het internet valt er wel eens uit. Maar wees nou eens eerlijk: dit hoort niet, toch? Kunt u zich voorstellen hoe het is om deze problemen nooit meer te hebben? Een belletje en het probleem wordt binnen enkele dagen opgelost. Te mooi voor woorden? Nou echt niet! De studenten van Computerhulp Schouwen helpen u er graag mee!

computer-student-aan-huis

Tarieven

Apparaat aanschaffen
25
  • €10 servicekosten
  • €15 installatiekosten
  • Twee jaar garantie
Popular Choice
Afspraak aan huis
7
50
  • €7,50 per kwartier
  • Lage voorrijkosten
  • Niet tevreden? Geld terug!*
Computer APK
20
  • €20 per APK
  • Lage voorrijkosten
  • Niet tevreden? Geld terug!*

Waarom zou u voor ons kiezen?

Niet tevreden? Geld terug!
Wij streven naar 100% klanttevredenheid, omdat wij willen dat onze klanten geen computer problemen meer ervaring. Mocht u dus niet tevreden zijn met het resultaat, neem even contact met op ons en dan zorgen wij ervoor dat u uw geld terug krijgt.
Mogelijkheid tot annuleren
Heeft u een afspraak gemaakt, maar komt het niet uit of is het probleem al opgelost? Dit is natuurlijk geen probleem! U zit bij ons helemaal nergens aan vast en kan op elk moment annuleren. Wel zouden we het fijn vinden als u dit minimaal drie uur van te voren telefonisch meldt.
Gunstig tarief
Omdat Computerhulp Schouwen grotendeels uit studenten bestaat, profiteert u van gunstige studenten tarieven. Daarnaast zijn dit lokale studenten en hierdoor rekenen wij dus geen voorrijkosten.
Ruim 100 mensen waren u voor
De afgelopen jaren maken wij al ruim honderd inwoners van Schouwen-Duiveland gelukkig door hen te helpen met al hun computer gerelateerde problemen. Onze klanten beoordelen ons zelfs met een 4.8 uit 5!

Veelgestelde vragen

Kunnen jullie direct komen? Ik heb NU internet nodig.
Ja, dit kan. Wij raden u aan om telefonisch contact op te nemen, zodat wij kunnen kijken of het op dit moment mogelijk is. Geen garantie, maar vaak lukt het om dezelfde dag nog langs te komen.
Ik ben niet tevreden. Wat nu?
Dit kan gebeuren, helaas. Als het ons niet lukt om het probleem op te lossen, dan hoeft u simpelweg niet te betalen. De voorrijkosten brengen wij wel in rekening, aangezien deze kosten gemaakt hebben. Het kan ook zo zijn dat u achteraf niet tevreden bent. Misschien leek het alsof wij u geholpen hadden, maar kwam het probleem terug. Wanneer dit het geval is, dan vragen wij u om contact met ons op te nemen. Wij lossen het vervolgens op met gratis een nieuwe afspraak of we storten het bedrag van de vorige afspraak terug.
Kan ik mijn afspraak nog annuleren?
Ja hoor, dit kan! Het kan natuurlijk voorkomen dat u opeens iets anders moet doen. Geen probleem. Wij zouden het wel fijn vinden als u dit uiterst een uur voor de afspraak (telefonisch) meldt.

Wat zeggen anderen over ons?