Nu ook bereikbaar via Whatsapp: (0111) 23 01 23

E-mail

E-mail

Computerhulp bij u thuis op Schouwen-Duiveland!

Dé oplossing voor al uw e-mail problemen

Wij zijn Computerhulp Schouwen en wij helpen u bij het oplossen van alle problemen met uw e-mail op Schouwen-Duiveland.

Via e-mail kunt u dagelijks contact houden met vrienden en familie. Daarnaast houden zij u ook regelmatig op de hoogte van dingen die er spelen. Het kan voor u hierdoor heel onaangenaam zijn als uw mail opeens niet meer werkt. Wij begrijpen dat u dit ontzettend vervelend vindt en komen u graag tegemoet! De studenten van Computerhulp Schouwen bieden ondersteuning bij alle e-mailprogramma’s op elk apparaat. Van tablet tot computer, wij komen graag bij u thuis om al uw e-mail problemen op te lossen.
3
Jaar ervaring
7
voorrijkosten
150 +
Tevreden klanten

De meest voorkomende problemen

send-icon-100

Versturen

Het niet kunnen versturen van e-mails is ontzettend vervelend. Dit kan onder andere liggen aan veranderingen in het systeem van uw provider.
Icoon: Een postvakje met daarin een brief

Ontvangen

Het niet kunnen ontvangen van mails is een veelvoorkomend probleem. U wilt graag in contact blijven met vrienden of familie, maar het lijkt wel onmogelijk.
email-icon-100

E-mail instellen

Het installeren van uw e-mail lijkt heel gemakkelijk, maar regelmatig komen de termen POP, IMAP & SMTP langs. Wat betekent dit allemaal?

Maak nu een afspraak en voorkom nog meer frustraties

Wij streven naar 100% klanttevredenheid

Langzame laptops, kapotte printers & niet werkend internet zijn veelvoorkomende problemen. Het meest frustrerende eraan: waar begin je? Handleiding? Het internet? Misschien leer je er zelfs mee leven. De laptop is nou eenmaal langzaam en het internet valt er wel eens uit. Maar wees nou eens eerlijk: dit hoort niet, toch? Kunt u zich voorstellen hoe het is om deze problemen nooit meer te hebben? Een belletje en het probleem wordt binnen enkele dagen opgelost. Te mooi voor woorden? Nou echt niet! De studenten van Computerhulp Schouwen helpen u er graag mee!

computer-student-aan-huis

Tarieven

Apparaat aanschaffen
25
  • €10 servicekosten
  • €15 installatiekosten
  • Twee jaar garantie
Popular Choice
Afspraak aan huis
7
50
  • €7,50 per kwartier
  • Lage voorrijkosten
  • Niet tevreden? Geld terug!*
Computer APK
20
  • €20 per APK
  • Lage voorrijkosten
  • Niet tevreden? Geld terug!*

Waarom zou u voor ons kiezen?

Niet tevreden? Geld terug!
Wij streven naar 100% klanttevredenheid, omdat wij willen dat onze klanten geen computer problemen meer ervaring. Mocht u dus niet tevreden zijn met het resultaat, neem even contact met op ons en dan zorgen wij ervoor dat u uw geld terug krijgt.
Mogelijkheid tot annuleren
Heeft u een afspraak gemaakt, maar komt het niet uit of is het probleem al opgelost? Dit is natuurlijk geen probleem! U zit bij ons helemaal nergens aan vast en kan op elk moment annuleren. Wel zouden we het fijn vinden als u dit minimaal drie uur van te voren telefonisch meldt.
Gunstig tarief
Omdat Computerhulp Schouwen grotendeels uit studenten bestaat, profiteert u van gunstige studenten tarieven. Daarnaast zijn dit lokale studenten en hierdoor rekenen wij dus geen voorrijkosten.
Ruim 100 mensen waren u voor
De afgelopen jaren maken wij al ruim honderd inwoners van Schouwen-Duiveland gelukkig door hen te helpen met al hun computer gerelateerde problemen. Onze klanten beoordelen ons zelfs met een 4.8 uit 5!

Veelgestelde vragen

Ik kan geen contact opnemen, omdat mijn e-mail niet werkt.
U kunt ook telefonisch met ons contact opnemen. Wij zijn maandag t/m vrijdag bereikbaar op (0111) 230123
Ik ben niet tevreden. Wat nu?
Dit kan gebeuren, helaas. Als het ons niet lukt om het probleem op te lossen, dan hoeft u simpelweg niet te betalen. De voorrijkosten brengen wij wel in rekening, aangezien deze kosten gemaakt hebben. Het kan ook zo zijn dat u achteraf niet tevreden bent. Misschien leek het alsof wij u geholpen hadden, maar kwam het probleem terug. Wanneer dit het geval is, dan vragen wij u om contact met ons op te nemen. Wij lossen het vervolgens op met gratis een nieuwe afspraak of we storten het bedrag van de vorige afspraak terug.
Kan ik mijn afspraak nog annuleren?
Ja hoor, dit kan! Het kan natuurlijk voorkomen dat u opeens iets anders moet doen. Geen probleem. Wij zouden het wel fijn vinden als u dit uiterst een uur voor de afspraak (telefonisch) meldt.

Wat zeggen anderen over ons?