Nu ook bereikbaar via Whatsapp: (0111) 23 01 23

Computerhulp Zierikzee

Computerhulp Zierikzee

Computerhulp bij u thuis in Zierikzee!

Computerhulp aan huis in Zierikzee

Onze Schouwse computer studenten aan huis helpen u graag met al uw computer gerelateerde problemen in Zierikzee.

Computerhulp aan huis in Zierikzee nodig? De enthousiaste ICT-studenten van Computerhulp Schouwen komen graag bij u thuis langs om de problemen op te lossen. Wanneer dit niet lukt, dan krijgt u natuurlijk uw geld terug! Inmiddels hebben onze studenten al ruim 100 mensen geholpen. Kunnen wij u ergens mee helpen?
3
Jaar ervaring
7
voorrijkosten
150 +
Tevreden klanten

Maak nu een afspraak en voorkom nog meer frustraties

Over ons

jochem-vogel

Jochem Vogel (Oprichter)

Hoi! Ik ben Jochem, negentien jaar en woon in Bruinisse. Momenteel studeer ik HBO-ICT en vanuit daar mijn achtergrond in de ICT. Ik zag dat een hoop (vooral oudere) inwoners van Schouwen-Duiveland moeite hadden met digitalisering. Om deze reden ben ik in 2017 begonnen met het helpen van mensen met computer gerelateerde problemen. Er zijn een hoop bedrijven en organisaties die dit al doen, maar vaak bieden zij op Schouwen-Duiveland alleen hulp op afstand. Mijn doel is om door middel van een normaal tarief bewoners van Schouwen-Duiveland te helpen met hun computer gerelateerde problemen. Inmiddels bestaat Computerhulp Schouwen uit een aantal IT-studenten en helpen wij wekelijks tientallen mensen op het hele eiland.

Heeft u een vraag of twijfelt u? Neem gerust contact op.

Wij streven naar 100% klanttevredenheid

Langzame laptops, kapotte printers & niet werkend internet zijn veelvoorkomende problemen. Het meest frustrerende eraan: waar begin je? Handleiding? Het internet? Misschien leer je er zelfs mee leven. De laptop is nou eenmaal langzaam en het internet valt er wel eens uit. Maar wees nou eens eerlijk: dit hoort niet, toch? Kunt u zich voorstellen hoe het is om deze problemen nooit meer te hebben? Een belletje en het probleem wordt binnen enkele dagen opgelost. Te mooi voor woorden? Nou echt niet! De computerhulp in Zierikzee van Computerhulp Schouwen zorgt ervoor dat u geen computer problemen meer ervaart.

computer-student-aan-huis

Tarieven

Apparaat aanschaffen
25
  • €10 servicekosten
  • €15 installatiekosten
  • Twee jaar garantie
Popular Choice
Afspraak aan huis
7
50
  • €7,50 per kwartier
  • Lage voorrijkosten
  • Niet tevreden? Geld terug!*
Computer APK
20
  • €20 per APK
  • Lage voorrijkosten
  • Niet tevreden? Geld terug!*

Waarom zou u voor ons kiezen?

Niet tevreden? Geld terug!
Wij streven naar 100% klanttevredenheid, omdat wij willen dat onze klanten geen computer problemen meer ervaring. Mocht u dus niet tevreden zijn met het resultaat, neem even contact met op ons en dan zorgen wij ervoor dat u uw geld terug krijgt.
Mogelijkheid tot annuleren
Heeft u een afspraak gemaakt, maar komt het niet uit of is het probleem al opgelost? Dit is natuurlijk geen probleem! U zit bij ons helemaal nergens aan vast en kan op elk moment annuleren. Wel zouden we het fijn vinden als u dit minimaal drie uur van te voren telefonisch meldt.
Gunstig tarief
Omdat Computerhulp Schouwen grotendeels uit studenten bestaat, profiteert u van gunstige studenten tarieven. Daarnaast zijn dit lokale studenten en hierdoor rekenen wij dus geen voorrijkosten.
Ruim 100 mensen waren u voor
De afgelopen jaren maken wij al ruim honderd inwoners van Schouwen-Duiveland gelukkig door hen te helpen met al hun computer gerelateerde problemen. Onze klanten beoordelen ons zelfs met een 4.8 uit 5!

Veelgestelde vragen

Mijn probleem wordt niet vermeldt. Kunnen jullie mij helpen?
Vast wel! Neem even contact met op ons, zodat wij kunnen bepalen wat wij voor u kunnen betekenen.
Ik ben niet tevreden. Wat nu?
Dit kan gebeuren, helaas. Als het ons niet lukt om het probleem op te lossen, dan hoeft u simpelweg niet te betalen. Wel zijn wij genoodzaakt om een onkostenvergoeding van €10 in rekening te brengen. Het kan ook zo zijn dat u achteraf niet tevreden bent. Misschien leek het alsof wij u geholpen hadden, maar kwam het probleem terug. Wanneer dit het geval is, dan vragen wij u om contact met ons op te nemen. Wij lossen het vervolgens op met gratis een nieuwe afspraak of we storten het bedrag van de vorige afspraak terug.
Kan ik mijn afspraak nog annuleren?
Ja hoor, dit kan! Het kan natuurlijk voorkomen dat u opeens iets anders moet doen. Geen probleem. Wij zouden het wel fijn vinden als u dit uiterst drie uur voor de afspraak (telefonisch) meldt.

Wat zeggen anderen over ons?