Nu ook bereikbaar via Whatsapp: (0111) 23 01 23

Computerhulp Noordgouwe

Computerhulp Noordgouwe

Computerhulp bij u thuis in Nieuwerkerk!

Dé oplossing voor al uw computer problemen

Wij zijn Computerhulp Schouwen en wij helpen u bij het oplossen van al uw computer gerelateerde problemen in Nieuwerkerk.

Computerproblemen; om gek van te worden. U zult vast regelmatig met uw handen in het haar zitten. Wij begrijpen dat u deze problemen ontzettend vervelend vindt en komen u graag tegemoet! De studenten van Computerhulp Schouwen komen graag bij u thuis langs op het afgesproken tijdstip en gaan wij pas weg als het probleem opgelost is. Wanneer dit niet lukt, dan krijgt u natuurlijk uw geld terug!
2
Jaar ervaring
100 +
Tevreden klanten
7
dagen open

Maak nu een afspraak en voorkom nog meer frustraties

Wij streven naar 100% klanttevredenheid

Langzame laptops, kapotte printers & niet werkend internet zijn veelvoorkomende problemen. Het meest frustrerende eraan: waar begin je? Handleiding? Het internet? Misschien leer je er zelfs mee leven. De laptop is nou eenmaal langzaam en het internet valt er wel eens uit. Maar wees nou eens eerlijk: dit hoort niet, toch? Kunt u zich voorstellen hoe het is om deze problemen nooit meer te hebben? Een belletje en het probleem wordt binnen enkele dagen opgelost. Te mooi voor woorden? Nou echt niet! De studenten van Computerhulp Schouwen helpen u er graag mee!

Binnen 24 uur een afspraak gepland
Nooit meer geklungel met apparaten
Ruim 100 mensen waren u voor
Problemen binnen een mum van tijd opgelost
Zeven dagen per week voor u bereikbaar
Niet tevreden? Geld terug!

Veelgestelde vragen

Mijn probleem wordt niet vermeldt. Kunnen jullie mij helpen?
Vast wel! Neem even contact met op ons, zodat wij kunnen bepalen wat wij voor u kunnen betekenen
Ik ben niet tevreden. Wat nu?
Dit kan gebeuren, helaas. Als het ons niet lukt om het probleem op te lossen, dan hoeft u simpelweg niet te betalen. De voorrijkosten brengen wij wel in rekening, aangezien deze kosten gemaakt hebben. Het kan ook zo zijn dat u achteraf niet tevreden bent. Misschien leek het alsof wij u geholpen hadden, maar kwam het probleem terug. Wanneer dit het geval is, dan vragen wij u om contact met ons op te nemen. Wij lossen het vervolgens op met gratis een nieuwe afspraak of we storten het bedrag van de vorige afspraak terug.
Kan ik mijn afspraak nog annuleren?
Ja hoor, dit kan! Het kan natuurlijk voorkomen dat u opeens iets anders moet doen. Geen probleem. Wij zouden het wel fijn vinden als u dit uiterst een uur voor de afspraak (telefonisch) meldt.

Wat zeggen anderen over ons?