Nu ook bereikbaar via Whatsapp: (0111) 23 01 23

Computer opschonen

Computer opschonen

Computerhulp bij u thuis op Schouwen-Duiveland!

Computer laten opschonen

Wij helpen u bij het opschonen van uw volle computer op Schouwen-Duiveland.

Een computer wordt na verloop van tijd steeds voller. De hoeveelheid bestanden die u maakt neemt natuurlijk toe, maar dit komt ook doordat de computer een hoop onnodige bestanden op slaat. Het is voor u natuurlijk de vraag welke bestanden dit zijn en hier helpen wij u graag mee. De IT-studenten van Computerhulp Schouwen komen graag bij u thuis langs uw computer te laten opschonen.
3
Jaar ervaring
7
voorrijkosten
150 +
Tevreden klanten

Mijn computer is vol

Wanneer uw computer (bijna) vol is, dan is het natuurlijk noodzakelijk dat er een computer opschoning plaats vindt. Wat u bijvoorbeeld zou kunnen doen, is grote bestanden (zoals afbeeldingen) verplaatsen naar een externe harde schijf. Dit resulteert in meer ruimte op de schijf van uw computer. Ook kunt u grote programma’s verwijderen via het configuratiescherm. Wij begrijpen natuurlijk dat u dit wellicht lastig vindt en daarom helpen wij u hier graag mee. Onze gespecialiseerde IT-studenten op Schouwen-Duiveland komen graag bij u thuis langs om uw computer op te ruimen. Zo kunt u aan het einde van de afspraak weer gebruik maken van uw computer zonder om te hoeven kijken naar de schijfruimte.

Maak nu een afspraak en voorkom een volle computer

Wij streven naar 100% klanttevredenheid

Langzame laptops, kapotte printers & niet werkend internet zijn veelvoorkomende problemen. Het meest frustrerende eraan: waar begin je? Handleiding? Het internet? Misschien leer je er zelfs mee leven. De laptop is nou eenmaal langzaam en het internet valt er wel eens uit. Maar wees nou eens eerlijk: dit hoort niet, toch? Kunt u zich voorstellen hoe het is om deze problemen nooit meer te hebben? Een belletje en het probleem wordt binnen enkele dagen opgelost. Te mooi voor woorden? Nou echt niet! De studenten van Computerhulp Schouwen helpen u er graag mee!

computer-student-aan-huis

Veelgestelde vragen

Moet ik met de computer langskomen?
Nee hoor! Nadat er een afspraak gemaakt is komen wij op het door u aangegeven tijdstip bij u langs om de problemen op te lossen.
Ik ben niet tevreden. Wat nu?
Dit kan gebeuren, helaas. Als het ons niet lukt om het probleem op te lossen, dan hoeft u simpelweg niet te betalen. De voorrijkosten brengen wij wel in rekening, aangezien deze kosten gemaakt hebben. Het kan ook zo zijn dat u achteraf niet tevreden bent. Misschien leek het alsof wij u geholpen hadden, maar kwam het probleem terug. Wanneer dit het geval is, dan vragen wij u om contact met ons op te nemen. Wij lossen het vervolgens op met gratis een nieuwe afspraak of we storten het bedrag van de vorige afspraak terug.
Kan ik mijn afspraak nog annuleren?
Ja hoor, dit kan! Het kan natuurlijk voorkomen dat u opeens iets anders moet doen. Geen probleem. Wij zouden het wel fijn vinden als u dit uiterst een uur voor de afspraak (telefonisch) meldt.

Wat zeggen anderen over ons?