Nu ook bereikbaar via Whatsapp: (0111) 23 01 23

Back-up maken

Back-up maken

Computerhulp bij u thuis op Schouwen-Duiveland!

Back-up laten maken

Wij helpen u bij het maken van back-ups van uw computer op Schouwen-Duiveland.

In de loop van de tijd heeft u vast een hoop foto’s en bestanden verzameld die u niet wilt kwijt raken. Denk aan zakelijke bestanden of foto’s van uw kleinkinderen. Deze staan veilig op uw computer, maar het kan zo zijn dat de computer het begeeft en dan bent u de bestanden kwijt. De IT-studenten van Computerhulp Schouwen komen daarom graag bij u thuis langs u te assisteren bij het maken van een back-up.
3
Jaar ervaring
7
voorrijkosten
150 +
Tevreden klanten

Back-up maken Windows 10

Een back-up maken is noodzakelijk als u niet wilt dat uw bestanden ineens weg kunnen zijn. Een computer kan het opeens begeven en dan is het gedaan met uw bestanden. Een back-up is als het waren een bepaalde staat van uw documenten die ergens extern opgeslagen staat. Deze back-up kunt u bijvoorbeeld maken op een externe harde schijf die u aan uw computer verbindt. Microsoft geeft op haar website aan hoe je een back-up kunt maken. Wij begrijpen dat u dit wellicht lastig (en misschien wel risicovol) vindt en daarom helpen wij u hier graag mee. Onze gespecialiseerde IT-studenten op Schouwen-Duiveland komen graag bij u thuis langs om een back-up te maken van uw Windows 10 computer. Zo weet u aan het einde van de afspraak hoe u een back-up maakt en uw bestanden veilig opslaat.

Maak nu een afspraak en voorkom een volle computer

Wij streven naar 100% klanttevredenheid

Langzame laptops, kapotte printers & niet werkend internet zijn veelvoorkomende problemen. Het meest frustrerende eraan: waar begin je? Handleiding? Het internet? Misschien leer je er zelfs mee leven. De laptop is nou eenmaal langzaam en het internet valt er wel eens uit. Maar wees nou eens eerlijk: dit hoort niet, toch? Kunt u zich voorstellen hoe het is om deze problemen nooit meer te hebben? Een belletje en het probleem wordt binnen enkele dagen opgelost. Te mooi voor woorden? Nou echt niet! De studenten van Computerhulp Schouwen helpen u er graag mee!

computer-student-aan-huis

Veelgestelde vragen

Moet ik met de computer langskomen?
Nee hoor! Nadat er een afspraak gemaakt is komen wij op het door u aangegeven tijdstip bij u langs om de problemen op te lossen.
Ik ben niet tevreden. Wat nu?
Dit kan gebeuren, helaas. Als het ons niet lukt om het probleem op te lossen, dan hoeft u simpelweg niet te betalen. De voorrijkosten brengen wij wel in rekening, aangezien deze kosten gemaakt hebben. Het kan ook zo zijn dat u achteraf niet tevreden bent. Misschien leek het alsof wij u geholpen hadden, maar kwam het probleem terug. Wanneer dit het geval is, dan vragen wij u om contact met ons op te nemen. Wij lossen het vervolgens op met gratis een nieuwe afspraak of we storten het bedrag van de vorige afspraak terug.
Kan ik mijn afspraak nog annuleren?
Ja hoor, dit kan! Het kan natuurlijk voorkomen dat u opeens iets anders moet doen. Geen probleem. Wij zouden het wel fijn vinden als u dit uiterst een uur voor de afspraak (telefonisch) meldt.

Wat zeggen anderen over ons?