Maandag t/m vrijdag bereikbaar op: (0111) 23 01 23

Computer

Computer

Computerhulp bij u thuis op Schouwen-Duiveland!

Dé oplossing voor al uw computer problemen

Wij zijn Computerhulp Schouwen en wij helpen u bij het oplossen van alle problemen met uw computer op Schouwen-Duiveland.

Een computer is ontzettend handig. U kunt er bijvoorbeeld mee op internet of u kunt uw favoriete foto’s bewerken en er een fotoboek van maken. Dit zijn allemaal positieve dingen. Toch raakt u af en toe gefrustreerd door de computer. De ene keer blijft deze maar laden en de andere keer loopt de pc helemaal vast. Wij begrijpen dat u dit ontzettend vervelend vindt en komen u graag tegemoet! De studenten van Computerhulp Schouwen komen graag bij u thuis deze problemen oplossen, zodat u de computer weer zonder problemen kunt gebruiken!
2
Jaar ervaring
100 +
Tevreden klanten
7
Dagen open

De meest voorkomende problemen

Icoon: Een snelheidsmeter die vrij hoog staat

Computer sneller maken

Na een aantal jaar is een computer vaak langzaam en bijna niet meer te gebruiken. Vaak staan er onnodige dingen op die te verwijderen zijn.
Icoon: Het icoon dat iets bijgewerkt moet worden

Updates installeren

De vervelende updates zijn herkenbaar. Uitstellen, uitstellen en nog meer uitstellen. Deze updates lossen vaak fouten op en verbeteren de beveiliging.
Icoon: Een schijf die geïnstalleerd wordt

Computer installatie

U heeft een nieuwe computer, en nu? De mail moet ingesteld worden, het internet doet het nog niet en wellicht heeft u ook nog een printer.
Icoon: Een harde schijf

Back-up maken

Het kan voorkomen dat uw computer het begeeft en u al uw foto’s kwijt bent. Een back-up voorkomt dat u deze waardevolle bestanden kwijt raakt.
Icoon: Een groen schild met vinkje erin

Virus verwijderen

Extra bescherming installeren is noodzakelijk. Door de hoeveelheid virusscanners die er tegenwoordig zijn, ziet u door de bomen het bos niet meer.
Icoon: moersleutel

Computer APK

Een jaarlijkse keuring voor uw computer. Tijdens deze keuring focussen wij op het versnellen, opschonen & bijwerken van uw apparaat.

Maak nu een afspraak en voorkom nog meer frustraties

Wij streven naar 100% klanttevredenheid

Langzame laptops, kapotte printers & niet werkend internet zijn veelvoorkomende problemen. Het meest frustrerende eraan: waar begin je? Handleiding? Het internet? Misschien leer je er zelfs mee leven. De laptop is nou eenmaal langzaam en het internet valt er wel eens uit. Maar wees nou eens eerlijk: dit hoort niet, toch? Kunt u zich voorstellen hoe het is om deze problemen nooit meer te hebben? Een belletje en het probleem wordt binnen enkele dagen opgelost. Te mooi voor woorden? Nou echt niet! De studenten van Computerhulp Schouwen helpen u er graag mee!

Binnen 24 uur een afspraak gepland
Ruim 100 mensen waren u voor
Problemen binnen een mum van tijd opgelost
Niet tevreden? Geld terug!

Veelgestelde vragen

Moet ik met de computer langskomen?
Nee hoor! Nadat er een afspraak gemaakt is komen wij op het door u aangegeven tijdstip bij u langs om de problemen op te lossen.
Ik ben niet tevreden. Wat nu?
Dit kan gebeuren, helaas. Als het ons niet lukt om het probleem op te lossen, dan hoeft u simpelweg niet te betalen. De voorrijkosten brengen wij wel in rekening, aangezien deze kosten gemaakt hebben.Het kan ook zo zijn dat u achteraf niet tevreden bent. Misschien leek het alsof wij u geholpen hadden, maar kwam het probleem terug. Wanneer dit het geval is, dan vragen wij u om contact met ons op te nemen. Wij lossen het vervolgens op met gratis een nieuwe afspraak of we storten het bedrag van de vorige afspraak terug.
Kan ik mijn afspraak nog annuleren?
Ja hoor, dit kan! Het kan natuurlijk voorkomen dat u opeens iets anders moet doen. Geen probleem. Wij zouden het wel fijn vinden als u dit uiterst een uur voor de afspraak (telefonisch) meldt.

Wat zeggen anderen over ons?