Nu ook bereikbaar via Whatsapp: (0111) 23 01 23

Computer hulp op afstand

Computer hulp op afstand

Computerhulp bij u thuis op Schouwen-Duiveland!

Computer hulp op afstand

Onze Schouwse computer studenten aan huis helpen u graag (op afstand) met al uw computer gerelateerde problemen.

Momenteel leven we in een onzekere tijd in verband met het coronavirus. Veel van onze klanten kozen er hierdoor voor om geen afspraken meer te maken. Logisch natuurlijk! Toch hebben wij geprobeerd om ook deze klanten te kunnen helpen en daarom bieden wij ook computerhulp op afstand aan. Het principe is hetzelfde. U maakt een afspraak met een van onze studenten, maar in plaats van dat deze fysiek bij u langs komt, zitten jullie beiden thuis achter de laptop/computer. Er komt automatisch een (audio) verbinding tot stand, zodat u en de student met elkaar kunnen communiceren. Als u het fijner vindt om te videobellen, dan kunt u dit aangeven. Inmiddels hebben onze studenten al ruim 150 mensen geholpen. Kunnen wij u ergens mee helpen?
3
Jaar ervaring
7
voorrijkosten
150 +
Tevreden klanten

Maak nu een afspraak met onze computer student aan huis

Over ons

jochem-vogel

Jochem Vogel (Oprichter)

Hoi! Ik ben Jochem, negentien jaar en woon in Bruinisse. Momenteel studeer ik HBO-ICT en vanuit daar mijn achtergrond in de ICT. Ik zag dat een hoop (vooral oudere) inwoners van Schouwen-Duiveland moeite hadden met digitalisering. Om deze reden ben ik in 2017 begonnen met het helpen van mensen met computer gerelateerde problemen. Er zijn een hoop bedrijven en organisaties die dit al doen, maar vaak bieden zij op Schouwen-Duiveland alleen hulp op afstand. Mijn doel is om door middel van een normaal tarief bewoners van Schouwen-Duiveland te helpen met hun computer gerelateerde problemen. Inmiddels bestaat Computerhulp Schouwen uit een aantal computer studenten aan huis en helpen wij wekelijks tientallen mensen op het hele eiland.

Heeft u een vraag of twijfelt u? Neem gerust contact op.

Wij streven naar 100% klanttevredenheid

Langzame laptops, kapotte printers & niet werkend internet zijn veelvoorkomende problemen. Het meest frustrerende eraan: waar begin je? Handleiding? Het internet? Misschien leer je er zelfs mee leven. De laptop is nou eenmaal langzaam en het internet valt er wel eens uit. Maar wees nou eens eerlijk: dit hoort niet, toch? Kunt u zich voorstellen hoe het is om deze problemen nooit meer te hebben? Een belletje en het probleem wordt binnen enkele dagen opgelost. Te mooi voor woorden? Nou echt niet! De computer student aan huis van Computerhulp Schouwen helpt u er graag mee!

computer-student-aan-huis

Tarieven

Computerhulp Schouwen

Afspraak aan huis
7
50
  • €7,50 per kwartier
  • Lage voorrijkosten
  • Niet tevreden? Geld terug!*
Popular Choice
Hulp op afstand
0,50
  • €0,50 per minuut
  • Geen extra kosten
  • Niet tevreden? Geld terug!*
Computer APK
20
  • €20,00 per APK
  • Lage voorrijkosten
  • Niet tevreden? Geld terug!*

Waarom zou u voor ons kiezen?

Niet tevreden? Geld terug!
Wij streven naar 100% klanttevredenheid, omdat wij willen dat onze klanten geen computer problemen meer ervaring. Mocht u dus niet tevreden zijn met het resultaat, neem even contact met op ons en dan zorgen wij ervoor dat u uw geld terug krijgt.
Mogelijkheid tot annuleren
Heeft u een afspraak gemaakt, maar komt het niet uit of is het probleem al opgelost? Dit is natuurlijk geen probleem! U zit bij ons helemaal nergens aan vast en kan op elk moment annuleren. Wel zouden we het fijn vinden als u dit minimaal drie uur van te voren telefonisch meldt.
Gunstig tarief
Omdat Computerhulp Schouwen grotendeels uit studenten bestaat, profiteert u van gunstige studenten tarieven. Daarnaast zijn dit lokale studenten en hierdoor rekenen wij dus geen voorrijkosten.
Ruim 100 mensen waren u voor
De afgelopen jaren maken wij al ruim honderd inwoners van Schouwen-Duiveland gelukkig door hen te helpen met al hun computer gerelateerde problemen. Onze klanten beoordelen ons zelfs met een 4.8 uit 5!

Veelgestelde vragen

Is dit te vertrouwen? Je leest regelmatig wel wat over oplichting.
Wij begrijpen uw zorgen. Het klopt inderdaad dat je dit tegenwoordig wel eens hoort. Inmiddels hebben wij in de afgelopen drie jaar al ruim 150 mensen tevreden gemaakt. Een aantal van deze ervaringen zijn op de ervaringen pagina te lezen. Mocht u het fijner vinden om te bellen, dan kunt u dit ook eerst doen. Daarnaast is er ook natuurlijk ook de mogelijkheid dat wij fysiek bij u langs komen.
Kan de student altijd toegang krijgen tot mijn pc?
Nee, dit kan niet. Op het moment dat wij verbinding maken, moet u dit eerst toestaan. Er komt groot in beeld een melding dat iemand verbinding probeert te maken met uw pc. Tot het moment dat u op 'accepteren' klikt, kan niemand verbinding maken met uw computer.
Is het ingewikkeld?
Nee, we gebruiken een eenvoudig programma om met uw computer te verbinden. Bij de bevestiging van de afspraak, krijgt u een link waar u het programma kunt downloaden. De installatie van het programma gaat vanzelf. Als u behoefte heeft aan uitleg, kan er een installatie video naar u toegestuurd worden. Deze legt alles stapsgewijs uit. Zodra de student verbonden is, kan deze alles zelf doen. U hoeft dan dus niets meer te doen.
Kan ik mijn afspraak nog annuleren?
Ja hoor, dit kan! Het kan natuurlijk voorkomen dat u opeens iets anders moet doen. Geen probleem. Wij zouden het wel fijn vinden als u dit uiterst drie uur voor de afspraak (telefonisch) meldt.

Wat zeggen anderen over ons?