Nu ook bereikbaar via Whatsapp: (0111) 23 01 23

Computer APK

Computer APK

Computerhulp bij u thuis op Schouwen-Duiveland!

Dé specialist voor uw jaarlijkse computer keuring

Onze gespecialiseerde computer studenten uit Schouwen-Duiveland helpen u graag bij de jaarlijkse computer APK.

Een computer APK is vergelijkbaar met de APK van uw auto. Ook computers en laptops moeten regelmatig nagekeken worden om rommel te verwijderen en programma’s te updaten. Dit resulteert in een langere levensduur van uw laptop of computer en vaak ook in een sneller apparaat. Wij raden aan om deze computer APK op jaarlijkse basis te doen. Het is natuurlijk mogelijk dat uw apparaat al zo’n leeftijd bereikt heeft, dat het niet heel veel sneller meer kan. Mocht dit het geval zijn, dan geven wij u gratis advies voor de aankoop van een nieuw apparaat. Mocht u hulp nodig hebben bij het installeren en/of aankopen van een nieuw apparaat, dan helpen wij u hier natuurlijk ook mee!
3
Jaar ervaring
7
voorrijkosten
150 +
Tevreden klanten

Uw computer opknappen in drie stappen

Opschonen
In de loop van de tijd komen er een hoop onnodige bestanden en programma’s op uw computer staan. Ook schonen wij uw internet browser op, omdat deze een hoop dingen opslaat die niet van belang zijn.
Versnellen
Bij het opstarten van uw computer worden er veel programma’s opgestart die niet nodig zijn. Hierdoor duurt het opstarten vaak lang. Wij verhelpen dit door een aantal aanpassingen in het opstartproces te doen.
Bijwerken
Veel onderdelen op uw computer vragen regelmatig om een update, zoals het besturingssysteem en (stuur)programma’s. Deze moeten regelmatig worden bijgewerkt i.v.m. beveiligingsredenen.
Icoon: Een emmer met stof en bezem

Programma's & bestanden

U zult ongetwijfeld wel eens wat downloaden vanaf het internet, zoals programma’s en/of bestanden. De programma’s en bestanden nemen een hoop andere bestanden met zich mee. Dit is totaal niet schadelijk, want anders zullen zij dit nooit doen. Wel is het zo dat als u dit geregeld doet, de grootte van deze (onnodige) bestanden best kan oplopen zonder dat u het in de gaten heeft. Het is daarom van belang dat er jaarlijks gekeken wordt naar de grootte van deze bestanden, zodat u nooit voor verassingen komt te staan.
Icoon: Logo van internet explorer

Internetbrowser

Een internetbrowser is het programma dat u gebruikt om bijvoorbeeld deze website te bezoeken. Veelgebruikte internetbrowsers zijn Google Chrome & Safari. U zoekt wekelijks (en misschien wel dagelijks) wat op, op het internet. De bezochte websites worden allemaal opgeslagen, zodat de browser u in de toekomst goed kan helpen bij het vinden van de juiste informatie. Ontzettend handig, maar het brengt ook een nadeel met zich mee. Deze opgeslagen pagina’s nemen allemaal ruimte in beslag, waardoor uw apparaat langzamer wordt.

Computer
opschonen

Er staan een heleboel programma’s op uw computer of laptop. Een hoop zijn er noodzakelijk voor de werking van uw computer, maar een aantal hiervan zijn overbodig. Het is voor uw natuurlijk onmogelijk om te weten welk programma er verwijderd kan worden en welke niet. Naast onnodige programma’s, staan er ongetwijfeld ook een heleboel onnodige bestanden op. Dit zijn vaak tijdelijke bestanden die de computer opgeslagen heeft. De computer verwijderd deze bestanden vervolgens niet, wat resulteert in een hoop onnodige bestanden. Het verwijderen van onnodige programma’s & bestanden resulteert uiteindelijk in een sneller apparaat en zorgt er daarnaast voor dat de computer na de computer APK weer langer mee kan.

Computer
versnellen

De ideale situatie: u drukt op de aan-knop en de computer of laptop is aan. Dit is helaas (nog) niet mogelijk. Er zijn een heleboel factoren die invloed hebben op de snelheid van het opstarten. De kans is groot dat de computer (zonder uw weten) een heleboel programma’s laat opstarten die u niet gebruikt. Wij begrijpen natuurlijk als geen ander dat niemand een trage computer wilt. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom uw computer langzaam is, zoals onnodige programma’s of de leeftijd van het apparaat speelt een rol. Mocht het zo zijn dat uw computer of laptop simpelweg te oud is, dan helpen wij u graag bij de aanschaf van een nieuwe computer of laptop en daarnaast installeren wij deze ook voor u.
Icoon: Opstartscherm van computer

Opstarten

Bij veel programma’s staat er standaard ingesteld dat zij worden opgestart wanneer de computer ook opgestart wordt. Dit hebben de ontwikkelaars ingesteld, omdat zij ervan overtuigd zijn dat iedereen deze programma’s de hele tijd nodig zal hebben. Hier denken wij anders over. Er zijn een hoop programma’s die alleen maar opgestart moeten worden wanneer u dit zegt en niet wanneer de ontwikkelaar dit vindt. Onze gespecialiseerde studenten bestuderen het opstartproces van uw computer, zodat dit voortaan een stuk sneller gaat.
Icoon: Een raket

Computer

Naast het opstarten van uw computer, wilt u natuurlijk ook dat de computer zijn werk doet wanneer deze volledig opgestart is. Vaak is dit niet het geval. U klikt een programma aan en het lijkt wel een eeuwigheid te duren voordat deze eindelijk opgestart is. En wanneer deze opgestart is, is deze ook nog eens hartstikke traag. Wij begrijpen dit volkomen en helpen u hier graag mee door te analyseren welke onderdelen van uw computer anders ingesteld moeten worden, zodat u voortaan uw computer of laptop weer normaal kunt gebruiken.
Icoon: Logo van Windows

Besturingssysteem

Het besturingssysteem is een programma dat na het opstarten van uw computer ervoor zorgt dat alles naar de wens van de gebruiker verloopt. Het zorgt er dus als het ware voor dat u uw computer of laptop kunt gebruiken. Voorbeelden van de meest gebruikte besturingssystemen zijn Windows en MacOS (Apple). Het besturingssysteem is een van de meest belangrijke onderdelen van uw computer. Het is dus van belang dat ook deze onderdelen van de computer regelmatig bijgewerkt worden.
Icoon: Updaten

(Stuur)programma's

Het is noodzakelijk dat updates met enige regelmaat uitgevoerd worden. Er zou bijvoorbeeld een zwakke plek in het programma kunnen zijn, waardoor hackers er misbruik van kunnen maken. Ook komen er regelmatig nieuwe functies, die het programma duidelijker maken. Minder belangrijk - maar zeker niet onbelangrijk - zijn het bijwerken van de stuurprogramma’s. Stuurprogramma’s zorgen dat de verbinding tussen bijvoorbeeld uw toetsenbord, muis & beeldscherm en de computer soepel verloopt.

Computer
bijwerken

In de loop van de tijd komen ontwikkelaars van programma’s regelmatig met updates. Een update is niets anders dan een nieuwe versie van een programma. Als je updaten letterlijk vertaalt uit het Engels, dan is dit: actualiseren. Deze updates bevatten vaak nieuwe onderdelen, opgeloste foutjes of het herstelt beveiligingsrisico’s. Het is dus vanzelfsprekend om updates zo vaak mogelijk uit te voeren. Toch is dit vaak nog lastig, omdat dit niet altijd aangegeven wordt. Met name het bijwerken van onder andere het besturingssysteem en stuurprogramma’s is lastig. Wij begrijpen dit en daarom zorgen wij ervoor dat dit tijdens de computer APK voor u gedaan wordt.

Over ons

jochem-vogel

Jochem Vogel (Oprichter)

Hoi! Ik ben Jochem, negentien jaar en woon in Bruinisse. Momenteel studeer ik HBO-ICT en vanuit daar mijn achtergrond in de ICT. Ik zag dat een hoop (vooral oudere) inwoners van Schouwen-Duiveland moeite hadden met digitalisering. Om deze reden ben ik in 2017 begonnen met het helpen van mensen met computer gerelateerde problemen. Er zijn een hoop bedrijven en organisaties die dit al doen, maar vaak bieden zij op Schouwen-Duiveland alleen hulp op afstand. Mijn doel is om door middel van een normaal tarief bewoners van Schouwen-Duiveland te helpen met hun computer gerelateerde problemen. Inmiddels bestaat Computerhulp Schouwen uit een aantal IT-studenten en helpen wij wekelijks tientallen mensen op het hele eiland.

Maak nu een afspraak en voorkom een kapotte computer

Wij streven naar 100% klanttevredenheid

Langzame laptops, kapotte printers & niet werkend internet zijn veelvoorkomende problemen. Het meest frustrerende eraan: waar begin je? Handleiding? Het internet? Misschien leer je er zelfs mee leven. De laptop is nou eenmaal langzaam en het internet valt er wel eens uit. Maar wees nou eens eerlijk: dit hoort niet, toch? Kunt u zich voorstellen hoe het is om deze problemen nooit meer te hebben? Een belletje en het probleem wordt binnen enkele dagen opgelost. Te mooi voor woorden? Nou echt niet! De computer APK van Computerhulp Schouwen zorgt ervoor dat u weer minimaal een jaar overweg kunt met uw computer of laptop.

computer-student-aan-huis

Heeft u een vraag of twijfelt u? Neem gerust contact op.

Tarieven

Hulp op afstand
0,50
  • €0,50 per minuut
  • Geen extra kosten
  • Niet tevreden? Geld terug!
Popular Choice
Computer APK
20
  • €20 per APK
  • Lage voorrijkosten
  • Niet tevreden? Geld terug!*
Afspraak aan huis
7
50
  • €7,50 per kwartier
  • Lage voorrijkosten
  • Niet tevreden? Geld terug!*

Waarom zou u voor ons kiezen?

Niet tevreden? Geld terug!
Wij streven naar 100% klanttevredenheid, omdat wij willen dat onze klanten geen computer problemen meer ervaring. Mocht u dus niet tevreden zijn met het resultaat, neem even contact met op ons en dan zorgen wij ervoor dat u uw geld terug krijgt.
Mogelijkheid tot annuleren
Heeft u een afspraak gemaakt, maar komt het niet uit of is het probleem al opgelost? Dit is natuurlijk geen probleem! U zit bij ons helemaal nergens aan vast en kan op elk moment annuleren. Wel zouden we het fijn vinden als u dit minimaal drie uur van te voren telefonisch meldt.
Gunstig tarief
Omdat Computerhulp Schouwen grotendeels uit studenten bestaat, profiteert u van gunstige studenten tarieven. Daarnaast zijn dit lokale studenten en hierdoor rekenen wij dus geen voorrijkosten.
Ruim 100 mensen waren u voor
De afgelopen jaren maken wij al ruim honderd inwoners van Schouwen-Duiveland gelukkig door hen te helpen met al hun computer gerelateerde problemen. Onze klanten beoordelen ons zelfs met een 4.8 uit 5!

Veelgestelde vragen

Maken jullie ook de binnenkant van de computer schoon?
Wij reinigen de binnenkant en buitenkant van uw computer of laptop niet. Het is aan ons de taak om de computer met behulp van handige trucs weer sneller en veiliger te maken.
Ik ben niet tevreden. Wat nu?
Dit kan gebeuren, helaas. Als het ons niet lukt om het probleem op te lossen, dan hoeft u simpelweg niet te betalen. De voorrijkosten brengen wij wel in rekening, aangezien deze kosten gemaakt hebben. Het kan ook zo zijn dat u achteraf niet tevreden bent. Misschien leek het alsof wij u geholpen hadden, maar kwam het probleem terug. Wanneer dit het geval is, dan vragen wij u om contact met ons op te nemen. Wij lossen het vervolgens op met gratis een nieuwe afspraak of we storten het bedrag van de vorige afspraak terug.
Kan ik mijn afspraak nog annuleren?
Ja hoor, dit kan! Het kan natuurlijk voorkomen dat u opeens iets anders moet doen. Geen probleem. Wij zouden het wel fijn vinden als u dit uiterst een uur voor de afspraak (telefonisch) meldt.

Wat zeggen anderen over ons?