Nu ook bereikbaar via Whatsapp: (0111) 23 01 23

Apple hulp aan huis

Apple hulp

Computerhulp bij u thuis op Schouwen-Duiveland!

Apple hulp aan huis

Apple hulp aan huis op Schouwen-Duiveland. Al uw Apple vragen laten beantwoorden door gespecialiseerde studenten op Schouwen-Duiveland.

Het voordeel Apple is dat een hoop apparaten naadloos met elkaar synchroniseren. Dit zorgt ervoor dat foto’s van een Mac ook te zien zijn op bijvoorbeeld een iPhone. Apple heeft hun systemen zo gebruiksvriendelijk mogelijk gemaakt, maar het is toch nog vaak lastig om deze eenmaal geïnstalleerd te krijgen. Wij begrijpen dat u dit wellicht lastig vindt en komen u graag tegemoet! De studenten van Computerhulp Schouwen verzorgen graag Apple hulp aan huis, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken.
3
Jaar ervaring
7
voorrijkosten
150 +
Tevreden klanten

De meest voorkomende problemen

Icoon: Het icoon dat iets bijgewerkt moet worden

Synchroniseren

iCloud is de opslagplaats van bestanden van uw Apple producten, zodat deze op elk apparaat beschikbaar zullen zijn.
Icoon: Een emmer met stof en bezem

Mac opschonen

Na enige tijd kan uw Mac aardig vol raken. Een hoop bestanden die u niet gebruikt zorgen ervoor dat uw Mac vol en langzaam raakt.
new_laptop-icon-100

Overstappen

Een hoop mensen willen overstappen van Windows naar Apple, maar weten niet hoe de huidige bestanden overgezet moeten worden.
Icoon: Een harde schijf

Back-up maken

Het kan voorkomen dat uw computer het begeeft en u al uw foto’s kwijt bent. Een back-up voorkomt dat u deze waardevolle bestanden kwijt raakt.
Icoon: Logo van Apple

Apple ID

Door middel van een Apple ID kunt u uw apparaat beheren. Wanneer u deze kwijt bent, is het vaak lastig om uw apparaat nog werkend te krijgen.
Icoon: Buitenkant winkel

Aankopen

Er zijn een hoop verschillende apparaten met hun eigen voor- en nadelen. Maar welke is het meest geschikt voor u?

Maak nu een afspraak en voorkom nog meer frustraties

Over ons

jochem-vogel

Jochem Vogel (Oprichter)

Hoi! Ik ben Jochem, negentien jaar en woon in Bruinisse. Momenteel studeer ik HBO-ICT en vanuit daar mijn achtergrond in de ICT. Ik zag dat een hoop (vooral oudere) inwoners van Schouwen-Duiveland moeite hadden met digitalisering. Om deze reden ben ik in 2017 begonnen met het helpen van mensen met computer gerelateerde problemen. Er zijn een hoop bedrijven en organisaties die dit al doen, maar vaak bieden zij op Schouwen-Duiveland alleen hulp op afstand. Mijn doel is om door middel van een normaal tarief bewoners van Schouwen-Duiveland te helpen met hun computer gerelateerde problemen. Inmiddels bestaat Computerhulp Schouwen uit een aantal IT-studenten en helpen wij wekelijks tientallen mensen op het hele eiland.

Heeft u een vraag of twijfelt u? Neem gerust contact op.

Wij streven naar 100% klanttevredenheid

Langzame laptops, kapotte printers & niet werkend internet zijn veelvoorkomende problemen. Het meest frustrerende eraan: waar begin je? Handleiding? Het internet? Misschien leer je er zelfs mee leven. De laptop is nou eenmaal langzaam en het internet valt er wel eens uit. Maar wees nou eens eerlijk: dit hoort niet, toch? Kunt u zich voorstellen hoe het is om deze problemen nooit meer te hebben? Een belletje en het probleem wordt binnen enkele dagen opgelost. Te mooi voor woorden? Nou echt niet! De Apple hulp aan huis van Computerhulp Schouwen zorgt ervoor dat u geen Apple problemen meer ervaart.

computer-student-aan-huis

Tarieven

Hulp op afstand
€0,50
  • €0,50 per minuut
  • Geen extra kosten
  • Niet tevreden? Geld terug!
Popular Choice
Afspraak aan huis
7
50
  • €7,50 per kwartier
  • Lage voorrijkosten
  • Niet tevreden? Geld terug!*
Computer APK
20
  • €20 per APK
  • Lage voorrijkosten
  • Niet tevreden? Geld terug!*

Waarom zou u voor ons kiezen?

Niet tevreden? Geld terug!
Wij streven naar 100% klanttevredenheid, omdat wij willen dat onze klanten geen computer problemen meer ervaring. Mocht u dus niet tevreden zijn met het resultaat, neem even contact met op ons en dan zorgen wij ervoor dat u uw geld terug krijgt.
Mogelijkheid tot annuleren
Heeft u een afspraak gemaakt, maar komt het niet uit of is het probleem al opgelost? Dit is natuurlijk geen probleem! U zit bij ons helemaal nergens aan vast en kan op elk moment annuleren. Wel zouden we het fijn vinden als u dit minimaal drie uur van te voren telefonisch meldt.
Gunstig tarief
Omdat Computerhulp Schouwen grotendeels uit studenten bestaat, profiteert u van gunstige studenten tarieven. Daarnaast zijn dit lokale studenten en hierdoor rekenen wij dus geen voorrijkosten.
Ruim 100 mensen waren u voor
De afgelopen jaren maken wij al ruim honderd inwoners van Schouwen-Duiveland gelukkig door hen te helpen met al hun computer gerelateerde problemen. Onze klanten beoordelen ons zelfs met een 4.8 uit 5!

Veelgestelde vragen

Moet ik met de computer langskomen?
Nee hoor! Nadat er een afspraak gemaakt is komen wij op het door u aangegeven tijdstip bij u langs om de problemen op te lossen.
Ik ben niet tevreden. Wat nu?
Dit kan gebeuren, helaas. Als het ons niet lukt om het probleem op te lossen, dan hoeft u simpelweg niet te betalen. De voorrijkosten brengen wij wel in rekening, aangezien deze kosten gemaakt hebben. Het kan ook zo zijn dat u achteraf niet tevreden bent. Misschien leek het alsof wij u geholpen hadden, maar kwam het probleem terug. Wanneer dit het geval is, dan vragen wij u om contact met ons op te nemen. Wij lossen het vervolgens op met gratis een nieuwe afspraak of we storten het bedrag van de vorige afspraak terug.
Kan ik mijn afspraak nog annuleren?
Ja hoor, dit kan! Het kan natuurlijk voorkomen dat u opeens iets anders moet doen. Geen probleem. Wij zouden het wel fijn vinden als u dit uiterst een uur voor de afspraak (telefonisch) meldt.

Wat zeggen anderen over ons?