Nu ook bereikbaar via Whatsapp: (0111) 23 01 23

Corona maatregelen

Corona maatregelen

In verband met het coronavirus waren ook wij tijdelijk gesloten.. In eerste instantie vonden wij het niet verantwoord om afspraken aan huis te doen, maar onze klanten gaven aan dat zij dit weer prettig zouden vinden. Veel mensen zijn momenteel genoodzaakt om thuis te zitten en hierdoor neemt het gebruik van digitale apparaten juist nu toe. Mede om deze reden hebben wij besloten om onze werkzaamheden weer te hervatten.

Om u weer blij te kunnen maken, hebben wij wél een paar maatregelen opgesteld:

  1. Zowel de klant, als de medewerker hebben minimaal één week geen symptomen van het coronavirus of verkoudsheids-/griepverschijnselen.
  2. Er worden geen handen geschud.
  3. Er is maximaal 1 persoon samen met onze medewerker in dezelfde ruimte. Deze persoon dient te allen tijde 1,5 meter afstand te houden.
  4. Wij zouden het fijn vinden als u de apparaten (voor aankomst) voorzichtig schoon maakt.

 

Tijdelijke tarieven

Het was tot dusver mogelijk om geen voorrijkosten in rekening te brengen, aangezien onze medewerkers zich op geheel Schouwen-Duiveland bevonden. In de huidige situatie is dit helaas anders en de beschikbaarheid van onze medewerkers is enorm beperkt. Natuurlijk bieden wij op geheel Schouwen-Duiveland onze diensten aan, maar dit houdt wel in dat wij (tijdelijk) de voorrijkosten weer in rekening moeten brengen. Deze voorrijkosten bedragen niets, €5,00 of €10,00 (afhankelijk van de afstand die onze medewerker moet afleggen). Voorafgaand aan de afspraak laten wij u natuurlijk weten hoeveel deze voorrijkosten bedragen.

In de ideale situatie hopen wij onze voorrijkosten weer te kunnen schrappen, maar momenteel is het helaas niet anders. Wij hopen op uw begrip.

 

Mondkapje

Mondkapjes zijn momenteel nog niet verplicht en daarom verplichten wij onze medewerkers niet om een mondkapje te dragen. Wél hechten wij veel waarde aan uw gezondheid. Mocht u graag willen dat er een mondkapje gedragen wordt, dan kunt u dit aangeven. Bij het maken van een afspraak zullen onze medewerkers vragen of u wilt dat zij een mondkapje dragen.

 

Tot slot

Wij doen er alles aan om u – ondanks deze onzekere tijd – te helpen bij uw computer gerelateerde problemen. Wij hopen u door middel van deze pagina duidelijkheid te geven over de maatregelen die wij hanteren. Mochten er bepaalde dingen niet duidelijk zijn, dan vragen wij u om contact met ons op te nemen. Voor nu: veel gezondheid toegewenst en hopelijk tot ziens!